Vánoční výprava

Blíží se nám Vánoce a k nim neodmyslitelně patří i besídky. Letos jsme se rozhodli pojmout oslavu podobně jako minulý rok. Večerní pochod za stromečkem do Mnichovic, přespání v Paloučku v Mnichovicích.

Vše začne v sobotu 13.12.2014 od 15.30 u klubovny. Jakmile se sejdeme, dáme věci na přespání do auta, které je odveze do místa spaní a vyrazíme na pochod do Mnichovic. Prosíme o oblečení dle počasí, dobré boty - bude to cca 6 km a nutnou čelovku. S sebou baťůzek s pitím a jídlem pro zvířátka :-)

Nad Mnichovicemi potkáme skupinu Stopařů - kroužek stejně starých dětí z Mnichovic, u kterých budeme přespávat. Děti si spolu zahrají nějaké hry a ozdobíme v lese stromeček pro zvířátka. Zazpíváme koledy.

Další program bude pokračovat uvnitř v Paloučku, nejprve se navečeříme, potom zazpíváme pár koled u stromečku, rozdáme dárečky a večer vyvrcholí promítáním a následným přespáním. Ráno pak samozřejmě nezůstaneme bez snídaně :)

Prosím o přinesení vánočního cukroví a jednoho dárečku pro vylosovaného kamaráda - dárek nechám dle vašeho uvážení, ale převážně se jedná o nějaké hračky v cenové relaci kolem 100 Kč - zkušenosti z minulých let :-)

V neděli ráno si děti vyzvedněte v 9:30 na vlakovém nádraží v Říčanech. Pokud někdo nebude chtít přespávat, může samozřejmě odejít už v sobotu večer cca kolem 20 hodiny.

S sebou: oblečení na ven, na doma a na spaní, taštičku s hygienou, karimatku, spacák, baterku (čelovku), jeden malý univerzální dáreček (obdarovaného určí náhoda)

Dále uvítáme starý chleba, jablíčka, mrkvičku... zkrátka jakékoliv dárečky pro zvířátka do lesa a pokud se budete chtít pochlubit domácím cukrovím, tak také určitě nezůstane dětmi nepovšimnuto :)

Prosím účast nahlašte emailem - nejpozději do pátku 12. 12.

Téma: Pozvánky