Závod vlčat a světlušek

Termín: sobota 23. 4. 2022

Místo: Klecany

Sraz: 7:45 před zimním stadionem v Říčanech

Konec: cca v 19h před zimním stadionem (ukončení závodu by mělo být v 18h - při odjezdu z Klecan pošleme sms)

S sebou: sportovní oblečení a pevnou sportovní obuv, pláštěnku/nepromokavou bundu, svačinu a pití, ešus a lžíci, zápisník, psací potřeby, šátek, uzlovačku, KPZ, nůž s pojistkou, skautský kroj (či alespoň oddílové tričko), skautský šátek s turbánkem a "středověkou" halenu či plášť (příběhem závodu je boj sv. Jiří s drakem)


V sobotu 23. 4. proběhne okresní kolo Závodu vlčat a světlušek v Klecanech. Vlčata sestaví soutěžní týmy a budou soutěžit ve skautských a tábornických dovednostech.

Pořadatelům závodu je třeba nahlásit přesný počet účastníků, prosím proto o vyplnění přihlašovacího formuláře (v případě, že o účast zájem nemáte, dotazník nevyplňujte).

Protože se závod koná v Klecanech, kam se z Říčan nedá veřejnou dopravou jednoduše dostat, rádi bychom požádali rodiče, zda se by se mezi nimi nenašlo pár ochotných a neodvezli ráno na místo (a odpoledne zpět) několik kluků autem - taktéž k vyplnění ve formuláři.

Podrobné informace (čas odjezdu a návratu, vybavení, apod.) budou doplněny na tuto stránku a zaslány e-mailem, jakmile je pořadatel upřesní.

Téma: Oznámení